Liity joukkoon! 


Maksamalla Suomen kieltenopettajien liitto SUKOL ry:n jäsenmaksun olet automaattisesti myös yhdistyksemme jäsen. Saat TEMPUS-lehden kotiisi ja sähköpostiisi Pirkanmaan kieltenopettajat ry:n jäsenpostia. Lisätietoja antaa SUKOLin jäsensihteeri Tiina Eräheimo Caballero, puh: 040 487 3608 ja sähköpostiosoite muotoa tiina.eraheimo at sukol.fi 

Welcome to our website

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Moikka!

Olen pääaineena ruotsia, sivuaineena englantia opiskeleva 33-vuotias naishenkilö. Tällä hetkellä minulla on juuri pedagogiset opinnot käynnissä, mutta olen opettanut jo muutamia vuosia. Olen sijaistanut luokanopettajia alakoulussa sekä ruotsinopettajia lukiossa. Lisäksi opetan työelämässä olevia aikuisia heidän työpaikoillaan, tavoitteena sujuvoittaa heidän kielitaitoaan, jotta pystyvät työskentelemään myös muulla kuin suomenkielellä. 

Asuin ja tein töitä hieman reilun vuoden Ruotsissa, joten vahvuuteni ruotsin kielen osalta on käyttökieli ja sen erot esimerkiksi suomenruotsiin liittyen. Myös Ruotsin kulttuuri tuli tutummaksi, kun siellä vietti yli vuoden. 
 
Maija Peltola 
 0445751069 
 maija.a.peltola@tuni.fi

(c)2017, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry