Sijaispankki

Sijaispankki on jäsenpalvelu. Jos haluat tietosi sijaispankkiin, kirjoita itsestäsi esittely, jossa kerrot, mitä kieliä olet valmis opettamaan, työkokemuksesi ja muuta. 
Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen pko@pkory.fi. Jos kuulut Tampereen kaupungin sijaisrekisteriin, mainitse se ilmoituksessasi. 
Jos saat pitkän sijaisuuden tai vakituisen työpaikan, ilmoitathan siitä meille. Poistamme tietosi "pankista".

Jyrki Ruuska 

Valmistuin jouluksi 2015 ja olen nyt etsimässä saksan ja venäjän sijaisuuksia. Opiskelin saksan kieltä ja kulttuuria (yhteensä 185 op) sekä sivuaineenani venäjän kieltä ja kulttuuria (60 op), mutta myös ruotsin kielen perusopinnot (25 op). Osallistuin aktiivisesti vaihto-ohjelmiin, olin 9 kk vaihdossa Saksassa Potsdamissa ja osallistuin myös opetusharjoittelun aikana "opettajavaihtoon" eli olin viikon Ludwigsburgissa tutustumassa paikalliseen koulujärjestelmään ja käytin saksan kieltä aktiivisesti. Olin syyskuun 2015 vaihdossa Petroskoissa ja osallistuin aktiivisesti meriopiston opetukseen reilun kolmen viikon ajan. 

Olen tehnyt satunnaisia lyhyitä sijaisuuksia ja yhden 4 kk englannin ja saksan lehtorin sijaisuuden Lapinlahdella. Silloin tehtäviini kuuluivat myös ryhmänohjaajan tehtävät. Tänä aikana olin yksi neljästä englannin kielen opettajasta ja hyvistä yhteistyötaidoista oli suuri hyöty yhtenäisen opetuksen suunnittelemisessa, sillä ryhmät oli jaettu tasoryhmittäin, mutta tavoitteet olivat lähestulkoon samat. Nautin opettamisesta ja pyrin huomioimaan opetuksessani ryhmien erilaisuuden, jokaisella ryhmällä on erilainen "henki" ja eri ryhmiin purevat erilaiset opetustyylit. 

Minulla on käytössäni auto, joten pääsen liikkumaan sujuvasti koko Pirkanmaan alueella. Kuulun Tampereen sijaisrekisteriin. 

Ota rohkeasti yhteyttä, yhteystietoni: 
ruuska_jyrki(a)hotmail.com 
040 867 8981

Heidi Kiviniemi

Olen vastavalmistunut englannin- ja ruotsinopettaja Tampereelta. Olen ollut Tampereen kaupungin sijaisrekisterissä jo useamman vuoden, ja olen edelleen, mutta viimeisimmät pitemmät sijaisuuteni ovat ammattikoulusta, ensin Pirkosta puoli vuotta, sitten Tredusta toinen mokoma, myöhemmin yksi jakso sekä kokonaisia ruotsin ja englannin lyhytkursseja useampia parinakolmena vuonna. Lisäksi olen ollut ja tulen taas olemaan iltatöissä Tampereen seudun työväenopistossa englanninopettajana. 

Englanti on pääaineeni, ruotsista on sivuainekokonaisuus 60 op. Eniten kokemusta minulla on aikuisista ja nuorista, yläasteelta jonkin verran ja ala-asteelta vähän. Nuorten parissa työskentelystä pidän kovasti. Olen kiinnostunut sijaisuuksista ja keikoista Tampereen alueella ja lähikunnissa minne vain julkisilla pääsen, sillä autoa en omista.

Ota minuun yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää! 

Ystävällisin terveisin, Heidi Kiviniemi 
050 321 5649 
heidi.kiviniemi(a)gmail.com
(c)2017, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry