Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Sijaispankki on jäsenpalvelu. Jos haluat tietosi sijaispankkiin, kirjoita itsestäsi esittely, jossa kerrot, mitä kieliä olet valmis opettamaan, työkokemuksesi ja muuta. Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen pko@pkory.fi. Jos kuulut Tampereen kaupungin sijaisrekisteriin, mainitse se ilmoituksessasi. Jos saat pitkän sijaisuuden tai vakituisen työpaikan, ilmoitathan siitä meille. Poistamme tietosi "pankista".

 

Jyrki Ruuska

Valmistuin jouluksi 2015 ja olen nyt etsimässä saksan ja venäjän sijaisuuksia. Opiskelin saksan kieltä ja kulttuuria (yhteensä 185 op) sekä sivuaineenani venäjän kieltä ja kulttuuria (60 op), mutta myös ruotsin kielen perusopinnot (25 op). Osallistuin aktiivisesti vaihto-ohjelmiin, olin 9 kk vaihdossa Saksassa Potsdamissa ja osallistuin myös opetusharjoittelun aikana "opettajavaihtoon" eli olin viikon Ludwigsburgissa tutustumassa paikalliseen koulujärjestelmään ja käytin saksan kieltä aktiivisesti. Olin syyskuun 2015 vaihdossa Petroskoissa ja osallistuin aktiivisesti meriopiston opetukseen reilun kolmen viikon ajan.

Olen tehnyt satunnaisia lyhyitä sijaisuuksia ja yhden 4 kk englannin ja saksan lehtorin sijaisuuden Lapinlahdella. Silloin tehtäviini kuuluivat myös ryhmänohjaajan tehtävät. Tänä aikana olin yksi neljästä englannin kielen opettajasta ja hyvistä yhteistyötaidoista oli suuri hyöty yhtenäisen opetuksen suunnittelemisessa, sillä ryhmät oli jaettu tasoryhmittäin, mutta tavoitteet olivat lähestulkoon samat. Nautin opettamisesta ja pyrin huomioimaan opetuksessani ryhmien erilaisuuden, jokaisella ryhmällä on erilainen "henki" ja eri ryhmiin purevat erilaiset opetustyylit.

Minulla on käytössäni auto, joten pääsen liikkumaan sujuvasti koko Pirkanmaan alueella.  Kuulun Tampereen sijaisrekisteriin.

Ota rohkeasti yhteyttä, yhteystietoni:
ruuska_jyrki(a)hotmail.com
040 867 8981

 

 

Heidi Kiviniemi
Olen vastavalmistunut englannin- ja ruotsinopettaja Tampereelta. Olen ollut Tampereen kaupungin sijaisrekisterissä jo useamman vuoden, ja olen edelleen, mutta viimeisimmät pitemmät sijaisuuteni ovat ammattikoulusta, ensin Pirkosta puoli vuotta, sitten Tredusta toinen mokoma, myöhemmin yksi jakso sekä kokonaisia ruotsin ja englannin lyhytkursseja useampia parinakolmena
vuonna. Lisäksi olen ollut ja tulen taas olemaan iltatöissä Tampereen seudun työväenopistossa englanninopettajana. Englanti on pääaineeni, ruotsista on sivuainekokonaisuus 60 op. Eniten kokemusta minulla on aikuisista ja nuorista, yläasteelta jonkin verran ja ala-asteelta vähän. Nuorten parissa työskentelystä pidän kovasti. Olen kiinnostunut sijaisuuksista ja keikoista Tampereen alueella ja lähikunnissa minne vain julkisilla pääsen, sillä autoa en omista. Ota minuun yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!
Ystävällisin terveisin, Heidi Kiviniemi
050 321 5649 heidi.kiviniemi(a)gmail.com

 

Maija Nousiainen
Olen tuore englannin ja ruotsin opettaja, valmistuin keväällä 2015 Tampereen yliopistosta. Olen kiinnostunut lyhyistä ja pitkistä opetusalan sijaisuuksista Tampereella ja lähialueella. Minulla on opetuskokemusta ylä- ja alakoulusta, lukiosta sekä ammatillisesta opetuksesta. Olen kirjoilla myös Tampereen kaupungin sijaisrekisterissä.

Lisätietoja saa sähköpostiosoitteesta maija.a.nousiainen(at)gmail.com tai puhelimitse numerosta 040-5710379.

 

Venla Kokko

Olen 25-vuotias, opetussuunnitelma-aiheisen gradun parissa ahertava kieltenopiskelija. Opiskelen pääaineenani saksaa ja sivuaineenani venäjää. Olen auskoiltunut Tampereella 2014-2015. Saksan kieleni on vahva; olen asunut Saksassa ja tämänhetkinen kotikieleni on myös saksa. Olen sijaistanut Tampereen alueen kouluissa (kuulun sijaisrekisteriin) ja muuallakin, lähinnä kieliä mutta myös luokanopettajia. Opettajana olen kärsivällinen, innostava ja innovatiivinen. Olen kiinnostunut sekä lyhyemmistä että pidemmistä sijaisuuksista. Minulla on auto käytössäni, joten myös Tampereen lähikunnissa opettaminen on mahdollista.

 

kokko.venla.a(at)student.uta.fi/ 0400 848 600

 

 

Tiina Minkkinen
Olen keväällä 2016 valmistunut englannin ja japanin kielen opettaja, ja muutin vastikään opiskelukaupungistani Joensuusta Tampereelle. Olisin kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, lyhyitä tai pitkiä, Tampereella tai kehyskunnissa. Opettajana olen hyvin oppilaskeskeinen ja luova; pyrin ottamaan huomioon erilaiset oppimistyylit ja hyödyntämään eri opetusmetodeja vaihtelevasti omassa opetuksessa.

 

Opintojen ohessa olen tehnyt lyhyitä englannin opettajan sijaisuuksia lukiotasolla, ja opetusharjoitteluissa kokemusta karttui kaikilta luokka-asteilta alakoulun ensimmäisistä luokista abiturientteihin saakka. Kesäisin toimin kielimatkaohjaajana STS Kielimatkoilla. Kuulun myös Tampereen kaupungin sijaisrekisteriin.
 
Otathan yhteyttä, mikäli tarvitset osaavaa ja luotettavaa sijaista!

 

p. 040 831 4022

 

AJANKOHTAISTA

 

Suomi 100 -oppilaskilpailun pelejä ladattavaksi:

- Alakoulun sarjan voittaja, Kissanmaan koulu, Joona Isosaari:

pelilauta, kysymykset ja vastaukset

-Yläkoulun sarjan jaettu ensimmäinen sija, Sääksjärven koulu, Anna Immo ja Veera Vittaniemi:

pelilauta

hahmot ja pisteitys

kysymykset

-Yläkoulun sarjan jaettu ensimmäinen sija, Tampereen yliopiston normaalikoulun 9.lk 2016-17:

säännöt   pelilaudan alaosa   pelilaudan yläosa 

punainen pohjanmaa  sininen Järvi-Suomi    vihreä pääkaupunkiseutu  vaaleanpunainen lappi

 - Lukiosarjan voittaja, Ylöjärven lukion vaihto-opiskelijat Alejandra Betancourt, Gretta Hotvet ja Pablo Bara:

Cards against humanity-mukaelma

- Muuta kilpailun satoa: Suomi-Alias, Hatanpään koulun 9.-luokkalaiset

- Elina Paatsilan Pko:n koulutuspäivässä pitämän luennon materiaali