Yksityisopetusta

Yksityisopetuspankki on jäsenpalvelu. 
Jos haluat tietosi tähän "pankkiin", kirjoita itsestäsi esittely, jossa kerrot, mitä kieliä olet valmis opettamaan ja missä. 
Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen pko@pkory.fi.

Tiina Kataja

Englannin ja ruotsin yksityisopetusta. 
 
Puh: 040 776 3421 
Sähköposti: etunimi.sukunimi@pp.inet.fi

Heidi Kiviniemi

Olen vastavalmistunut englannin- ja ruotsinopettaja. Olen kuitenkin tehnyt yksityisopetusta ynnä -yo-preppausta kalenterini sallimissa rajoissa jo useamman vuoden ajan. Lisäksi olen opintojeni ohessa hankkinut opetuskokemusta sijaistamalla kouluissa, erityisesti ammattikoulussa, toimimalla englannin kouluttajana sekä pitämällä englannin aikuisopetusta työväenopistossa. 
 
Asun Tampereen keskustassa ja siirryn sieltä julkisilla mahdollisuuksien mukaan ehdotettuun paikkaan, esim. kirjastoon, kahvioon, kotiin tms.. 

Työtilanteeni elää ja viikko-ohjelmani vaihtelee suuresti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy! 

Heidi Kiviniemi 
050 321 5649 
etunimi.sukunimi(a)gmail.com


Welcome to our website

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Moikka!

Olen pääaineena ruotsia, sivuaineena englantia opiskeleva 33-vuotias naishenkilö. Tällä hetkellä minulla on juuri pedagogiset opinnot käynnissä, mutta olen opettanut jo muutamia vuosia. Olen sijaistanut luokanopettajia alakoulussa sekä ruotsinopettajia lukiossa. Lisäksi opetan työelämässä olevia aikuisia heidän työpaikoillaan, tavoitteena sujuvoittaa heidän kielitaitoaan, jotta pystyvät työskentelemään myös muulla kuin suomenkielellä. 

Asuin ja tein töitä hieman reilun vuoden Ruotsissa, joten vahvuuteni ruotsin kielen osalta on käyttökieli ja sen erot esimerkiksi suomenruotsiin liittyen. Myös Ruotsin kulttuuri tuli tutummaksi, kun siellä vietti yli vuoden. 
 
Maija Peltola 
 0445751069 
 maija.a.peltola@tuni.fi

(c)2017, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry