Ajankohtaista

Torstai, Helmikuu 6, 2020, 05:37

Kevätkokous SIIRRETÄÄN ja teatteriesitys PERUTTU koronan vuoksi

Tervetuloa teatteriin ja kevätkokoukseen ke 25.3.2020!


Kevätkokous on kulttuurikahvila Laikussa klo 17 alkaen ja sen jälkeen TT-Frenckelissä teatteriesitys Elling klo 19. Lippu jäsenillemme alennettuun hintaan 30€

Ilmoittaudu teatteriin tällä lomakkeella ti 18.2. mennessä ja maksut viimeistään to 20.2. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla maksutiedot. Liput jaetaan kevätkokouksen yhteydessä.

 

Elling - Draamakomedia arjessa selviytymisen ankaruudesta

Elling on hieman erikoinen aikamiespoika, joka äitinsä kuoleman jälkeen joutuu hoitoon psykiatriseen sairaalaan. Laitoksessa Elling saa huonetoverikseen itsetuhoisen naisenkipeän Kjell Bjarnen. Miesten välille viriää omalaatuinen ystävyys.

Ystävyys joutuu todelliseen tulikokeeseen, kun toverukset muuttavat kaupungin tukiasuntoon ja ryhtyvät totuttelemaan ympäröivään maailmaan. Nuoren sosiaalityöntekijän tukemina he opettelevat käymään kaupassa ja puhumaan puhelimella. He hankkivat kaksi kissanpoikaa ja syövät läskisoosia lähikuppilassa — ja löytävät rappukäytävästä umpihumalaisen ja umpiraskaana olevan yläkerran naapurin, joka on kipeästi avun tarpeessa.

Kirjailija Ingvar Ambjørnsenin hahmoissa pieni kasvaa suuruuteensa ja ahdistuksesta, peloista ja neurooseista virittyy hellänkirpeää komiikkaa, joka vapauttaa nauramaan elämän alituiselle ankaruudelle.

 Lähde: Tampereen Teatteri


(c) 2020, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry