Ajankohtaista

Perjantai, Toukokuu 29, 2020, 06:05

PKO, kuten monet muutkin yhdistykset ja järjestöt, on viettänyt hiljaiseloa poikkeuksellisen kevään ajan. Olemme hallituksen kanssa kuitenkin jatkaneet kevään ajan kokoustamista ja suunnitelleet tulevaa ohjelmaa.  


- Yhdistyksen kannalta tärkeän tapahtuman eli kevätkokouksen asiat käsitellään syyskokouksen yhteydessä marraskuussa.
- Kesäreissua ei tänä vuonna järjestetä mutta tilanteen salliessa tapaamme terassitreffeillä torstaina 6.8. Lisätietoa saat lähempänä sähköpostitse sekä Instagramin ett Facebookin välityksellä.
- Emme voi järjestää syyskoulutuspäivää perinteiseen tyyliin luentoineen ja työpajoineen tänä vuonna mutta järjestämme pienempiä tilaisuuksia pitkin syksyä: 

  • Syyskuussa ohjelmassa on ympäristökasvattaja Anne Rantakarin opetustuokio ulkoilmassa.  Aiheena on kuinka opettaa kieltä ulkona, paikkana Sorsapuisto.
  • Lokakuussa keskitymme omaan hyvinvointiin ja haemme metsästä vaikutuksia mielen hyvinvointiin Virpi Moisanderin johdolla.
  • Ennen joulua ohjelmassa on vielä Makuja maailmalta-kokkausilta Jaakko Laaksosen johdolla Hatanpään koululla
  • Muista myös SUKOLin koulutus Oppimisen aivotietoa kieltenopettajille Tampereella la 28.11.2020, kouluttajana neuropsykologi ja psykologian tohtori Heli Isomäki.

Pirkanmaan kieltenopettajat haluaa onnitella lämpimästi kaikkia valmistuvia ja erityisesti muistaa kaikkia niitä, jotka ovat opiskelleet kieliä sisukkaasti, monipuolisesti ja reippaalla asenteella. Tänä vuonna jaamme toisen Kieliteko-stipendin Valkeakosken ammattiopistosta kokiksi valmistuvalle Veera Kappiselle. Lukion puolelta stipendi jaetaan kahden ylioppilaan kesken. He ovat Nea Koskela F.E. Sillanpään lukiosta Hämeenkyröstä sekä Emmi Jukola Tampereen yliopiston normaalikoulusta. Onnittelut stipendinsaajille!


(c) 2022, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry