Ajankohtaista

Tiistai, Elokuu 25, 2020, 16:58

Tänä syksynä PKO tarjoaa jäsenilleen perinteisen Samken syyskoulutuspäivän sijaan pienempiä koulutus- ja virkistystapahtumia.

Yhteisenä teemana näille tapahtumille on sekä opettajan että oppilaan hyvinvointi ja ne antavat vinkkejä toivottavasti sekä arkeen kuin myös vapaapäiviinkin.

Ensimmäisenä on ympäristökasvattaja Anne Rantakarin koulutus kieltenopetustuokioiden järjestämisestä ulkona. Tervetuloa siis kaikki PKO:n jäsenet Sorsapuistoon ti 8.9. klo 17-18.30 saamaan ideoita kuinka näin poikkeusaikana voi järjestää kielten opetusta esim. pihalla. Koulutus pidetään ulkona joten turvavälejä on helppo noudattaa. Halukkaat voivat ottaa myös kasvomaskin mukaaan. Pukeudutaan sään mukaan! Tavataan Sorsapuiston "laiturilla" lähellä jäätelökioskia klo 17.00. Tämä tilaisuus on jäsenille maksuton!

Ennen syysloman aloitusta (to 8.10.) on oiva paikka levähtää hetkeksi ja lähteä PKO:n ruskaretkelle Niihaman majan maastoon. Hyvinvointistuodio Vipsun Virpi Moisander opastaa luovaan liikkeeseen voimavarana sekä metsän terveysvaikutuksiin. Retken päälle syödään terveelliset eväät nuotion äärellä. Lisätietoja lähempänä.

Marraskuussa pääsemme Jaakko Laaksosen kanssa makumatkalle maailmalle. 5.11. PKO järjestää kokkausillan, jossa ruuanlaittamisen ja siitä nauttimisen lisäksi on tarjolla ruokakulttuuritietoutta. Tästäkin tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa.

Kalenteriin kannattaa myös laittaa jo PKO:n yhdistetty kevät- ja syykokous Sampolan auditoriossa 11.11., jossa yhdistykselle valitaan uusi hallitus.

Työniloa ja pysytään terveinä!


(c) 2023, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry